ELON guidar

Vi vet att många inte tycker att vitvaror är spännande inköp och det vill vi ändra på. Utvecklingen har skjutit i höjden och många av våra olika vitvaror och hushållsmaskiner kan i princip sköta hushållssysslorna åt dig, vilket för många är en lockande tanke. Här vill vi guida dig rätt både med fakta och köpråd samt inspiration och tips.

Grilla

Grillen är inte som vilket matlagningsredskap som helst. Grillen representerar många gånger vem vi är och vilken mat vi lagar.
Här kan du läsa allt om både grillar och grillning. Från vilken grill du ska välja till grilltips, recept och tillbehör.

Läs mer »

Säsong

Visst är det härligt med Sveriges olika årstider? Särskilt sommaren brukar komma med lite extra pirr och förväntan hos många.
För att kunna njuta ordentligt kan det vara tacksamt att underlätta vardagen, exempelvis genom att hålla pollenbesvären i schakt eller se till att elräkningen i sommarstugan inte skjuter i höjden.

Läs mer »

Bevara mat

Det är väldigt få av oss som tycker om att slänga mat, trots det slängs en miljon ton mat varje år i Sverige. Det finns knep för att få maten att hålla längre.
Både genom funktioner i våra kyl- och frysskåp och trick för hur maten bör förvaras.

Läs mer »

Laga mat

Alla har vi olika relation till matlagning, för vissa är det ett nödvändigt ont och för andra ett stort intresse.
Matlagningskulturen är under ständig förändring och här kan du läsa om vad som skulle kunna vara en möjlig framtid inom matlagning.

Läs mer »

Kaffe

Alla gillar väl en god kopp kaffe på morgonkvisten? Vi har märkt på våra kunder att intresset för kaffe har ökat. Kaffe är inte bara ett sätt för att vakna till på morgonen utan en böna som kommer med trender, glädje och variation.
Här kan du läsa om tips, recept och självklart se alla våra bryggare och maskiner.

Läs mer »

Städa

Alla som gillar att städa räcker upp en hand! Grattis till er, och till er andra; det finns lösningar som gör städningen en gnutta roligare.
Med exempelvis en robotdammsugare eller en fönstertvätt kommer städningen gå som en dans framöver.

Läs mer »

Tvätta

Ska du köpa en ny tvättmaskin eller har du svårt att få bort ketchupfläckarna på barnens tröjor? Då har du kommit rätt.
För oss på ELON är det viktigt att du som köper en produkt hos oss är nöjd med ditt köp och vi vill göra allt som står i vår makt för att du ska få rätt maskin för dina behov.

Läs mer »

ELON förklarar

VarioSpeed? 6th Sense? Pyrolys? Kombiugn? Vitvaror har en tendens att vara utrustade med ett helt gäng praktiska funktioner.
Vilket såklart är bra, men det gäller att veta hur funktionerna används och varför de är så bra. Här försöker vi förklara några av de vanligaste funktionerna.

Läs mer »